què vull?

L’objectiu d’aquest web és obrir una tribuna d’exposició dels meus punts de vista sobre temes econòmics, socials i polítics, i de comunicació en torn a ells, amb tots aquells ciutadans de Catalunya y de l’estat espanyol que els vulguin compartir.
Crec en l’ésser humà, en la força de la veritat, la tolerància, la comunicació i el diàleg per transformar la societat i que, donat que no existeix la veritat absoluta, totes les opinions que s’expressin amb respecte en vers les dels demés, tenen cabuda en una societat democràtica, i òbviament en aquest espai.
En aquest sentit, tot i el meu agnosticisme, reconec la meva influència del mètode analític de recerca de la veritat, expressat pel nostre gran filósof, Jaime Balmes, en el su magnífic llibre, el Criteri, i del mètode de comunicació assertiva de la Programació Neurolinguística (PNL).
bio_1
Aixi mateix, em reconeixo hereu dels principis socialistes de Pablo Iglesias i d’en Josep Pallach, així com de la pràctica integral dels mateixos, seguida pel meu pare, Manuel Fernández, que va morir a Barcelona al 1991, pobre i humild com va nèixer a Granada al 1908, i al que dedico aquesta plana.
bio_2
Sota aquesta perspectiva, en aquesta web parlarem de temes com la situació política actual, la crisi económica, la religió, la monarquía, la república, els partits polítics, els sindicats, l’educació, la sanitat, la sexualitat, la corrupció, la juventut, l’imperialisme, la globalització,  la justícia, Europa, Espanya, Catalunya, Barcelona, i qualsevol altre que se’ns ocurreixi i que estigui d’actualitat.
El meu compromís inmediat és el de presentar un article setmanal i el d’atendre i respondre totes les comunicacions que m’arrivin.