Article: Manel Fernández té raó?

Article escrit per Edorta Moreno d’opinio.e-noticies.cat

Fa uns dies es van donar els resultats dels candidats que van aconseguir els avals per poder ser alcaldables per Barcelona pel PSC. Segons diuen pel PSC, Manel Fernández no els va aconseguir. Posteriorment, el mateix Fernández va fer una roda premsa i va insinuar que no es va fer el recompte d’avals oportú, que hi va haver favoritismes cap algunes candidates o que persones de l’equip de campanya de Collboni van manipular el seu ordinador. Fins i tot va dir una frase que ha tingut un ressò important “Barcelona necessita alcaldes i regidors amb pilotes, no quatre ‘maricons'”.

Entitats, periodistes i polítics van mal interpretar aquesta frase. Jo vaig estar a la roda de premsa del senyor Fernández i -consti que no l’estic defensant- ni ho va dir en to homòfob, ni anava contra cap persona de cap partit. Fernández va fer servir la paraula ‘maricó’ equiparant-la a tecnòcrata. I és que, segons ell, sempre ha dit que sobren “molts tecnòcrates en política”.

De fet, són moltes les persones que pensen com ell, que a l’Ajuntament i a la política en general falta gent amb ‘pilotes’ i hi sobren tecnòcrates. És a dir, que falten persones que plantin cara a la ‘troika’ i als bancs. Persones com per exemple l’exregidora de Ciutat Vella Itziar Gonzàlez.

Aquests dies al senyor Fernández se’l rifen als mitjans de comunicació per entrevistar-lo. Però també alguns partits polítics que el volen ara a les seves files. Fernández va fer el que coneixem com una ‘Maragallada’.

Els també aspirants a alcaldables pel PSC, Jordi Martí i Carmen Andrés, intenten ara canviar el rumb amb titulars semblants als que va donar Fernández. Un critica Pere Navarro per veure si té ressò mediàtic mentre Andrés intenta acostar-se al ciutadà. Quin alcaldable del PSC s’atrevirà a anar a les protestes del metro o anar a qualsevol protesta com fan els senyors Ricard Gomà o David Companyon, d’ICV-EUiA?

http://opinio.e-noticies.cat/la-punteta/manel-fernandez-te-rao-83714.html

1 Comentaris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  1. enric silva

    Per fi veig una noticia coherent. Jo hagués votat perfectament a aquest home a les primàries del Psc a Barcelona i hem sembla ridicul el que ha fet el partit. No m’agrada. Jo el recordo a peu de carrer a la Rambla del Raval parlant amb la gent, emigrants i personas que el volien escoltar. La paraula maricons a tots ens exalta, però tots l’hem dit algun cop i no referint-nos a la condició sexual. A aquest home l’han enganyat, apartat, d’un partit mediocre com és el PSC.

    Respon