Entrevista que em va fer Josep Cuní al seu programa “8 al dia”.

L’ex-precandidat del PSC es disculpa per les seves declaracions homòfobes perquè “jo no sóc polític”

L’exprecandidat a les primàries del PSC, Manel Fernández, en una entrevista a 8 al dia de 8tv, ha justificat les seves paraules sobre els “quatre maricons” en el fet que “jo no sóc polític”. Tot i això, ha reconegut que “estava emprenyat, però ara estic una mica més tranquil”.

Fernández també ha expressat que “no he volgut ofendre ningú i molt menys un col·lectiu per la seva condició sexual”. Preguntat sobre si es tornaria a presentar a les primàries ha respost que “evidentment”. Pel que fa a la possibilitat d’optar a ser primer secretari del PSC, ha indicat que “s’ha d’estudiar, s’han de veure una mica les forces”.

L’exprecandidat també ha assegurat que “a partir de tot aquest enrenou he rebut ofertes perquè m’integri en d’altres partits”, tot i que ha desmentit que es tracti de Ciutadans i ha assenyalat que “és un partit d’aquests que s’està creant i m’han demanat que m’encarregui a Barcelona de les europees”.

“No és el meu cas, estic al PSC perquè crec que és un partit necessari, un partit imprescindible per al govern de Catalunya. Hi ha persones que han perdut el nord, el sentit i els orígens i crec que són ells els que han de plegar. No em retiro ni m’acovardeixo”, ha remarcat. També ha denunciat l'”actitud una mica lletja del partit”, i ha avançat que “els serveis jurídics de la nostra candidatura estan estudiant mesures jurídiques”.

http://politica.e-noticies.cat/manel-fernandez-rep-ofertes-dun-partit-nou-83673.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>