Un excandidat PSC participa en interrupció del servei de Metro

Els mossos s’ho miren. Un excandidat del PSC participa en la interrupció del servei de Metro

Una patrulla dels Mossos s’ha quedat mirant com representants de diferents col·lectius com la plataforma Stop Pujades han tallat el servei de metro a l’estació de Sagrera, com es pot veure en el vídeo, malgrat que el primer tinent d’alcalde i president de TMB, Joaquim Forn, va assegurar el passat mes de febrer que començarien a sancionar els qui participin en aquestes mobilitzacions.

El precandidat a les primàries del PSC a Barcelona, Manuel Fernández, també ha participat en l’acció d’aquest dimecres -el primer membre del PSC que ho fa- i ha cridat consignes com “aquest bitllet que el pagui Millet” i “Xavier Trias dimissió”.

La plataforma Stop Pujades, que demana la retirada de les tarifes 2014 de transport públic, ha tallat parcialment entre les 20:00 i les 20:30 hores d’avui el servei de les línies de metro L1, L2, L3, L4 i L5.

Grups reduïts de protestants han fet piquets en 19 estacions de metro -amb major concentració d’assistents a Sagrera i Passeig de Gràcia- de la ciutat i han protagonitzat actes vandàlics en alguna d’elles.

Stop Pujades ha convidat els veïns de tots els municipis afectats per la pujada de tarifes del transport públic a no utilitzar-lo entre les 20:00 i les 20:30 hores d’avui.  Aquesta acció ha estat reforçada per mig centenar de concentracions en diferents estacions de metro, Renfe i FGC a partir de les 19:00.

La plataforma protesta per l’aprovació dels nous preus per al transport públic i exigeix la retirada d’un augment que enguany ascendeix al 5% en el cas dels bitllets més utilitzats. Els títols integrats més venuts, T10 i T50/30, han patit un increment d’un 43% entre 2008 i 2014, amb un creixement de l’IPC de només un 9,6%.

FONT: http://societat.e-noticies.cat/els-mossos-sho-miren-83853.html

Temàtiques: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>