DEMÀ DISSABTE A VOTAR EN LES PRIMÀRIES

Des del moviment per la regeneració socialista des de les bases recomanem a tots els militants i simpatitzants que van recolzar la nostra candidatura a participar en les eleccions de primàries socialistes de demà dissabte 29 de març.

Benvolgut/da company/a i amic/ga,

Mitjançant aquesta vull agrair-te el teu suport i Aval que em vas donar en el seu dia, per accedir-hi a la Candidatura del Partit a les properes eleccions municipals de Barcelona.

Malauradament, tot i l’important esforç desenvolupat pel nostre Equip de Campanya, no vàrem passar el filtre de verificació dels Avals i vàrem restar  exclosos de la cursa per les eleccions de demà, dissabte 29 de març, en les que s’escollirà el Candidat del PSC a l’Alcaldia.

De totes maneres, volem comentar-te que aquest esforç no ha estat en va, doncs hem pogut veure com el nostre discurs regeneratiu i progressista ha influït en el debat generat en la campanya.

Tal es així, que un grup dels militants i simpatitzants que varen recolzar la meva candidatura, hem decidit de constituir-nos en un moviment intern en el sí del Partit, per tal de continuar impulsant la regeneració democràtica del Partit des de les bases del mateix, i hem creat una Comissió Gestora que promou el moviment i que periòdicament convoca en assemblea a tots aquells que em van donar el seu suport i a aquells altres que aposten per la regeneració democràtica del socialisme des de les bases. En breu, rebràs la corresponent convocatòria a la propera Assemblea a la que ens agradaria que poguessis acompanyar-nos.

Pel que fa a les eleccions de demà, si bé només ens consta que tan sol un dels candidats que es presenten   ha adoptat mesures d’austeritat en el seu sou i ha  promès avançar en aquest camí d’exemplaritat i austeritat que preconitzàvem, entenem que cap d’ells incorpora en les seves propostes de programa mesures radicals per atendre les necessitats importants dels ciutadans, com l’atur o els desnonaments, que ens porti a recomanar el vot a cap d’ells en concret.

Tot i amb això, donada la importància de la incorporació de les primàries com a eina de regeneració democràtica, us engresquem a tots a anar demà a les agrupacions a dipositar el vostre vot i contribuir a l’èxit de la jornada.

 

Manel Fernandez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>