CARTA ALS CANDIDATS DEL PSC A PRIMARIES PSC BCN

En l’Acord signat amb la Direcció de la Federació ens hauria interessat més la nostra incorporació al procés com a membres observadors de l’Autoritat Electoral, però la impossibilitat de disposar del temps per engegar-la dins les normes que regulen el  procés ho feia inviable, per la qual cosa es va acordar que continuéssim  en la Comissió Organitzadora en qualitat d’observadors.

Sota aquesta posició, ens hem dirigit als cinc Candidats del procés per tal d’oferir-los la nostra col·laboració en atendre qualsevol suggeriment  que els hi sembli adient per tal de millorar el procés.

Benvolguda Carme, Laia, Rocío, Jaume i Jordi,

Com ja esteu al cas, hem acceptat els resultats de la presentació d’avals i la nostra exclusió del procés i hem arribat a un Acord amb la Direcció de la Federació que ens atorga la facultat de membres observadors en la Comissió Organitzadora de les primàries.

Tot i l’avançat que està el procés, des d’aquesta posició, ens posem a la vostra disposició per atendre qualsevol qüestió que se us pugui plantejar pel que fa a l’organització del procés.

Sense més, us desitgem sort per el proper dissabte.

cordialment

Així mateix, ens hem ofert a la Comissió Organitzadora per tal de donar un cop de ma el mateix dia de les votacions, doncs el que interessa, repetim es el màxim de participació i bon funcionament del mateix.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>